Calamar cu piper și lămâie

Calamar cu piper și lămâie
Calamar cu piper și lămâie
Calamar cu piper și lămâie
Foto: Calamar cu piper și lămâie;
Somn și calamar la tigaie, salată de valeriană
Somn și calamar la tigaie, salată de valeriană
Somn și calamar la tigaie, salată de valeriană
Foto: Somn și calamar la tigaie, salată de valeriană;


Ingrediente:

-pui de calamar;
-ulei de măsline;
-sare;
-piper;
-pătrunjel;
-lămâie.

Într-o tigaie antiaderentă, încindeți puțin ulei de măsline. Când sfârâie, adăugați calamarul. Scuturați tigaia și aveți grijă să nu ardeți calamarul.

Când e fraged și făcut, adăugați sare și piper și stingeți cu zeamă de lămâie proaspăt stoarsă. Închideți focul și adăugați pătrunjelul tocat fin. Serviți cu o felie de lămâie alături.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu