vineri, 7 aprilie 2017

Calamar cu piper și lămâie

Calamar cu piper și lămâie
Calamar cu piper și lămâie
Calamar cu piper și lămâie
Foto: Calamar cu piper și lămâie;
Somn și calamar la tigaie, salată de valeriană
Somn și calamar la tigaie, salată de valeriană
Somn și calamar la tigaie, salată de valeriană
Foto: Somn și calamar la tigaie, salată de valeriană;


Ingrediente:

-pui de calamar;
-ulei de măsline;
-sare;
-piper;
-pătrunjel;
-lămâie.

Într-o tigaie antiaderentă, încindeți puțin ulei de măsline. Când sfârâie, adăugați calamarul. Scuturați tigaia și aveți grijă să nu ardeți calamarul.

Când e fraged și făcut, adăugați sare și piper și stingeți cu zeamă de lămâie proaspăt stoarsă. Închideți focul și adăugați pătrunjelul tocat fin. Serviți cu o felie de lămâie alături.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Doar eu

Bucătar din plăcere, fără studii în ale gastronomiei, am creat „Farfuria zilei” ca sursă de inspirație pentru voi, pentru toți cei ce măcar și o singură dată v-ați pus întrebarea: „Azi, ce pun în farfurie?” Aici nu veți găsi rețete fixe, cu gramaje măsurate și timpi calculați. Eu gătesc cu aceeași plăcere cu care pictez sau îmi decorez casa. Inovez mereu, schimb gusturi, mă bucur de savori și culori.

Farfuria zilei

Hamburger de casă (I)

Etichete