Cârnăciori și piure cu lapte

Cârnăciori și piure cu lapte
Cârnăciori și piure cu lapte
Cârnăciori și piure cu lapte

Foto: Piure cu lapte și cârnăciori;

Ingrediente:
-cartofi albi;
-sare;
-lapte.

Poate că vi se pare un piure sărăcăcios, dar nu este deloc așa. Piureul cu lapte, fără unt sau alte grăsimi este dietetic, gustos și ușor de pregătit.

Cartofii se decojesc, se taie cuburi și se pun la fiert în apă rece. Când sunt fierți, se scurge apa, dar se păstrează un strop pe fundul oalei. 

Cu un zdrobitor manual, niciodată cu robotul, sfărâmați cartofii până nu mai rămân bucăți întregi. Adăugați sare și subțiați cu lapte cald. Se servește cu cârnăciori sau cum vă doriți.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu