vineri, 7 aprilie 2017

Cartofi copți

Cartofi copți
Cartofi copți

Foto: Cartofi copți;

Ingrediente:
-cartofi;
-bețe pentru frigărui;
-sare;
-piper;
-ulei de măsline;
-oregano.

Decojiți cartofii și înfigeți-i pe frigărui. Cu un cuțit ascuțit, tăiați cartofii în spirală, adânc, până atingeți cu lama pe bățul de frigăruie.

Întindeți spirala, având grijă să nu o rupeți și așezați frigăruile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. 

Stropiți frigăruile cu ulei de măsline și condimentați cu sare, piper și oregano. Dați frigăruile la cuptor, la foc mediu, până ce cartofii sunt gata.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Doar eu

Bucătar de ocazie, fără studii în ale gastronomiei, am creat „Farfuria zilei” ca sursă de inspirație pentru voi, pentru toți cei ce măcar și o singură dată v-ați pus întrebarea: „Azi, ce pun în farfurie?” Aici nu veți găsi rețete fixe, cu gramaje măsurate și timpi calculați. Eu gătesc cu aceeași plăcere cu care pictez sau îmi decorez casa. Inovez mereu, schimb gusturi, mă bucur de savori și culori.

Farfuria zilei

Hamburger de casă (I)

Etichete