Chipsuri de legume

Chipsuri de legume
Chipsuri de legume
Chipsuri de legume

Foto: Chipsuri de legume (morcov, păstârnac, sfeclă roșie, cartof);
Ingrediente:
-cartof;
-păstârnac;
-morcov;
-sfeclă roșie.

Copilașilor voștri le plac chipsurile. Cu varianta pregătită în casă le satisfaceți și lor plăcerea, iar voi stați liniștiți că ați ales soluția cea mai sănătoasă.

Pentru prepararea lor aveți nevoie de legume (cartofi, morcovi, păstârnac, sfeclă roșie). Tăiați legumele în rondele fine, folosind o răzătoare pentru legume. 

Pudrați rondelele cu făină pentru a nu se lipi între ele și prăjiți-le în ulei încins, pentru câteva minute. După ce s-au prăjit, se scot pe un șervețel pentru a se scurge de grăsime și se lasă la răcit. 

Sărați chipsurile și serviți.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu