miercuri, 5 aprilie 2017

Chipsuri de legume

Chipsuri de legume
Chipsuri de legume
Chipsuri de legume

Foto: Chipsuri de legume (morcov, păstârnac, sfeclă roșie, cartof);
Ingrediente:
-cartof;
-păstârnac;
-morcov;
-sfeclă roșie.

Copilașilor voștri le plac chipsurile. Cu varianta pregătită în casă le satisfaceți și lor plăcerea, iar voi stați liniștiți că ați ales soluția cea mai sănătoasă.

Pentru prepararea lor aveți nevoie de legume (cartofi, morcovi, păstârnac, sfeclă roșie). Tăiați legumele în rondele fine, folosind o răzătoare pentru legume. 

Pudrați rondelele cu făină pentru a nu se lipi între ele și prăjiți-le în ulei încins, pentru câteva minute. După ce s-au prăjit, se scot pe un șervețel pentru a se scurge de grăsime și se lasă la răcit. 

Sărați chipsurile și serviți.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Doar eu

Bucătar de ocazie, fără studii în ale gastronomiei, am creat „Farfuria zilei” ca sursă de inspirație pentru voi, pentru toți cei ce măcar și o singură dată v-ați pus întrebarea: „Azi, ce pun în farfurie?” Aici nu veți găsi rețete fixe, cu gramaje măsurate și timpi calculați. Eu gătesc cu aceeași plăcere cu care pictez sau îmi decorez casa. Inovez mereu, schimb gusturi, mă bucur de savori și culori.

Farfuria zilei

Hamburger de casă (I)

Etichete