Piept de pui și ciupercuțe cu Pak Choi

Piept de pui, ciupercuțe cu Pak Choi, usturoi și oțet balsamic
Piept de pui, ciupercuțe cu Pak Choi, usturoi și oțet balsamic
Piept de pui, ciupercuțe cu Pak Choi, usturoi și oțet balsamic

Foto: Piept de pui, ciupercuțe cu Pak Choi, usturoi și oțet balsamic;

Ingrediente:
-piept de pui;
-ciuperci;
-2 bucăți Pak Choi;
-usturoi;
-ulei de măsline;
-oțet balsamic;
-semințe de susan.

Atunci când gătesc, îmi place să folosesc îngrediente puține pentru a le simți savoarea fiecăruia în parte. Rețeta aceasta este rapidă și simpluță: 

Puiul se frige pe tigaie, fără grăsime. 

Se călesc (în ulei de măsline) ciupercuțele tăiate grosier, se adaugă usturoi pisat, câteva frunze curate de Pak Choi, se stinge cu oțet balsamic, se acoperă și se fierbe cca. 4 min. 

Se montează totul pe o farfurie mare, se decorează și se presară susan. 

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu