miercuri, 5 aprilie 2017

Piept de pui și ciupercuțe cu Pak Choi

Piept de pui, ciupercuțe cu Pak Choi, usturoi și oțet balsamic
Piept de pui, ciupercuțe cu Pak Choi, usturoi și oțet balsamic
Piept de pui, ciupercuțe cu Pak Choi, usturoi și oțet balsamic

Foto: Piept de pui, ciupercuțe cu Pak Choi, usturoi și oțet balsamic;

Ingrediente:
-piept de pui;
-ciuperci;
-2 bucăți Pak Choi;
-usturoi;
-ulei de măsline;
-oțet balsamic;
-semințe de susan.

Atunci când gătesc, îmi place să folosesc îngrediente puține pentru a le simți savoarea fiecăruia în parte. Rețeta aceasta este rapidă și simpluță: 

Puiul se frige pe tigaie, fără grăsime. 

Se călesc (în ulei de măsline) ciupercuțele tăiate grosier, se adaugă usturoi pisat, câteva frunze curate de Pak Choi, se stinge cu oțet balsamic, se acoperă și se fierbe cca. 4 min. 

Se montează totul pe o farfurie mare, se decorează și se presară susan. 

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Doar eu

Bucătar de ocazie, fără studii în ale gastronomiei, am creat „Farfuria zilei” ca sursă de inspirație pentru voi, pentru toți cei ce măcar și o singură dată v-ați pus întrebarea: „Azi, ce pun în farfurie?” Aici nu veți găsi rețete fixe, cu gramaje măsurate și timpi calculați. Eu gătesc cu aceeași plăcere cu care pictez sau îmi decorez casa. Inovez mereu, schimb gusturi, mă bucur de savori și culori.

Farfuria zilei

Hamburger de casă (I)

Etichete