vineri, 7 aprilie 2017

Ciupercuțe cu Pak Choi

Piept de pui, ciupercuțe cu Pak Choi, roșii cherry și ardei
Piept de pui, ciupercuțe cu Pak Choi, roșii cherry și ardei
Piept de pui, ciupercuțe cu Pak Choi, roșii cherry și ardei
Foto: Piept de pui, ciupercuțe cu Pak Choi, roșii cherry și ardei;

Ingrediente pentru garnitura de Pak Choi:
-ciuperci;
-1-2 bucăți de Pak Choi;
-roșii cherry;
-ardei (eu îl prefer iute);
-sare;
-piper;
-ulei de măsline;

Ciupercile se prăjesc în puțin ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper proaspăt zdrobit.

Când ciupercile sunt gata, se adaugă ardeiul. Se mai gătețte puțin și se adaugă roșiile cherry tăiate în jumătăți și bucățile de Pak Choi, tăiate longitudinal. Se stinge cu un strop de apă și se așază capacul pe cratiță și se gătește încă puțin, înăbușit. 

Când frunzele de Pak Choi sunt gata, se închide focul, se potrivește gustul de sare, se mai adaugă puțin piper proaspăt și se servește cald.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Doar eu

Bucătar din plăcere, fără studii în ale gastronomiei, am creat „Farfuria zilei” ca sursă de inspirație pentru voi, pentru toți cei ce măcar și o singură dată v-ați pus întrebarea: „Azi, ce pun în farfurie?” Aici nu veți găsi rețete fixe, cu gramaje măsurate și timpi calculați. Eu gătesc cu aceeași plăcere cu care pictez sau îmi decorez casa. Inovez mereu, schimb gusturi, mă bucur de savori și culori.

Farfuria zilei

Hamburger de casă (I)

Etichete