Ciupercuțe de salam cu ou și cașcaval

Ciupercuțe de salam cu ou și cașcaval
Ciupercuțe de salam cu ou și cașcaval
Ciupercuțe de salam cu ou și cașcaval
Ingrediente:
-salam;
-ouă;
-cașcaval ras;
-ceapă verde.

Citește și: Omletă la cuptor

Tăiați felii de salam, fără a îndepărta membrana exterioară. Aveți grijă atunci când mâncați, trebuie să înlăturați membrana. Spargeți ouăle și le bateți cu o furculiță, apoi adăugați cașcavalul ras.

Turnați 2 linguri de ulei într-o tigaie și puneți salamul la prăjit. Când începe să sfârâie veți observa că se ridică asemeni unor pălării de ciupercă. Întoarceți ciupercuțele cu fața în sus și turnați cu o lingură compoziția de ou și cașcaval. Dați focul mic și aveți răbdare să se coaguleze oul.

Citește și: Omletă cu brânză

Când sunt gata, scoateți pe o farfurie și presărați ceapă verde tocată fin. Serviți calde, cu roșii cherry tăiate.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu