vineri, 7 aprilie 2017

Frigărui de pui și legume

Frigărui de pui și legume
Frigărui de pui și legume
Frigărui de pui și legume

Foto: Frigărui cu carne de pui și legume, bureți regali cu unt și piper, salată de castraveți;

Ingrediente:
-piept de pui sau pulpe dezosate;
-dovlecei;
-ceapă roșie;
-roșii cherry;
-sare;
-piper.

Tăiați carnea de pui în cuburi potrivite, dovlecelul felii, ceapa roșie în sferturi, iar roșiile le lăsați întregi.

Condimentați carnea de pui cu sare și piper, apoi montați frigăruile, alternând carnea cu feliile de dovlecel. În ambele capete puneți câte un sfert de ceapă, iar în vârf înfigeți câte o roșie cherry.

Încindeți o tigaie largă, antiaderentă, ungeți cu un strop de ulei și frigeți pe toate părțile. Când sunt gata, serviți calde.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Doar eu

Bucătar din plăcere, fără studii în ale gastronomiei, am creat „Farfuria zilei” ca sursă de inspirație pentru voi, pentru toți cei ce măcar și o singură dată v-ați pus întrebarea: „Azi, ce pun în farfurie?” Aici nu veți găsi rețete fixe, cu gramaje măsurate și timpi calculați. Eu gătesc cu aceeași plăcere cu care pictez sau îmi decorez casa. Inovez mereu, schimb gusturi, mă bucur de savori și culori.

Farfuria zilei

Hamburger de casă (I)

Etichete