Friptură de struț și cartofi copți în coajă

Friptură de struț și cartofi copți în coajă
Friptură de struț și cartofi copți în coajă
Friptură de struț și cartofi copți în coajă

Foto: Friptură de struț mediu făcută, cartofi copți în coajă și brânză Cheddar răzuită;

Despre friptura de piept de struț v-am mai vorbit. Astăzi vreau să vă spun cum pregătesc eu cartofii copți.

Ingrediente:
-cartofi de mărime medie;
-ulei de măsline;
-sare;
-piper;
-unt, cașcaval sau brânză Cheddar.

Într-o tavă curată, așezați o hârtie de copt. Spălați bine cartofii cu coajă și așezați-i în tavă. Stropiți cu ulei de măsline și presărați sare mare. Dați cartofii la cuptor, la foc mediu, până sunt gata. Pentru a vedea dacă s-au pătruns, strângeți puțin cartoful între degete și vedeți dacă e pufos.

Scoateți cartofii, când sunt gata și rupeți-i cu mâna. Presărați pe ei, cât sunt încă fierbinți, cașcaval sau brânză Cheddar răzuită. Puteți să înlocuiți brânza cu puțin unt. Condimentați cu sare și piper.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu