vineri, 7 aprilie 2017

Iaurt cu căpșune

Iaurt cu căpșune
Iaurt cu căpșune
Iaurt cu căpșune
Iaurt cu căpșune
Foto: Iaurt cu fructe (căpșune, merișoare), miere și fulgi de ovăz;

Ingrediente:
-iaurt natural, fără adaos de zaharuri sau coloranți;
-căpșune proaspete;
-merișoare deshidratate;
-miere;
-fulgi de ovăz, fără zahăr.
Pentru un preparat sănătos este indicat ca ingredientele să fie în starea lor naturală, fără adaos de zaharuri. Preparatul nu va fi deloc acru, pentru că mierea pe care o vom adăuga la sfârșit va da o savoare specială și un gust dulce minunat.

Citește și: Iaurt cu fructe și caju

Pregătiți un pahar curat și uscat. Puneți în straturi iaurtul și fulgii de ovăz, fără a exagera cu ovăzul. Fulgii se vor umfla, un pic. Tăiați căpșunele felii și le adăugați peste iaurt. Puteți intercala câteva felii și între straturile de ovăz. Presărați merișoare deshidratate și turnați miere naturală, lichidă.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Doar eu

Bucătar din plăcere, fără studii în ale gastronomiei, am creat „Farfuria zilei” ca sursă de inspirație pentru voi, pentru toți cei ce măcar și o singură dată v-ați pus întrebarea: „Azi, ce pun în farfurie?” Aici nu veți găsi rețete fixe, cu gramaje măsurate și timpi calculați. Eu gătesc cu aceeași plăcere cu care pictez sau îmi decorez casa. Inovez mereu, schimb gusturi, mă bucur de savori și culori.

Farfuria zilei

Hamburger de casă (I)

Etichete