joi, 6 aprilie 2017

Iaurt cu fructe și caju

Iaurt cu fructe și caju
Iaurt cu fructe și caju

Mic dejun: iaurt, caju, cereale, fructe de pădure;

Ingrediente:
-iaurt natural;
-miere;
-fructe de pădure;
-cereale;
-caju.
Într-o cană cu gura largă, așezați în straturi iaurtul și cerealele. 

La suprafață adăugați fructe de pădure, caju, turnați mierea astfel încât să cuprindă restul ingredientelor și ornamentați cu o frunză de lămâiță.

Citește și: Iaurt cu căpșune

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Doar eu

Bucătar de ocazie, fără studii în ale gastronomiei, am creat „Farfuria zilei” ca sursă de inspirație pentru voi, pentru toți cei ce măcar și o singură dată v-ați pus întrebarea: „Azi, ce pun în farfurie?” Aici nu veți găsi rețete fixe, cu gramaje măsurate și timpi calculați. Eu gătesc cu aceeași plăcere cu care pictez sau îmi decorez casa. Inovez mereu, schimb gusturi, mă bucur de savori și culori.

Farfuria zilei

Hamburger de casă (I)

Etichete