vineri, 7 aprilie 2017

Mușchiuleț pe grill și legume mexicane în sos picant

Mușchiuleț pe grill și legume mexicane în sos picant
Mușchiuleț pe grill și legume mexicane în sos picant
Mușchiuleț pe grill și legume mexicane în sos picant

Foto: Mușchiuleț pe grill și legume mexicane în sos picant;

Ingrediente:
-mușchiuleț de porc;
-amestec mexican de legume;
-ardei iute;
-pastă de tomate;
-sare;
-piper;
-ulei de măsline;
-pătrunjel.

Mușchiulețul de porc se porționează, se bate puțin, pe ambele fețe, se condimentează și se frige pe grill.

Într-o tigaie antiaderentă, se încinde puțin ulei de măsline. Când uleiul este încins, se răstoarnă legumele. Se taie rondele un ardei iute și se adaugă peste acestea.

Când legumele sunt aproape făcute, se subțiază puțin pasta de roșii, folosind un strop de apă și se adaugă peste legume. Se gătesc până scade tot lichidul. La sfârșit adăugați verdeața.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Doar eu

Bucătar de ocazie, fără studii în ale gastronomiei, am creat „Farfuria zilei” ca sursă de inspirație pentru voi, pentru toți cei ce măcar și o singură dată v-ați pus întrebarea: „Azi, ce pun în farfurie?” Aici nu veți găsi rețete fixe, cu gramaje măsurate și timpi calculați. Eu gătesc cu aceeași plăcere cu care pictez sau îmi decorez casa. Inovez mereu, schimb gusturi, mă bucur de savori și culori.

Farfuria zilei

Hamburger de casă (I)

Etichete