Mușchiuleț pe grill și legume mexicane în sos picant

Mușchiuleț pe grill și legume mexicane în sos picant
Mușchiuleț pe grill și legume mexicane în sos picant
Mușchiuleț pe grill și legume mexicane în sos picant

Foto: Mușchiuleț pe grill și legume mexicane în sos picant;

Ingrediente:
-mușchiuleț de porc;
-amestec mexican de legume;
-ardei iute;
-pastă de tomate;
-sare;
-piper;
-ulei de măsline;
-pătrunjel.

Mușchiulețul de porc se porționează, se bate puțin, pe ambele fețe, se condimentează și se frige pe grill.

Într-o tigaie antiaderentă, se încinde puțin ulei de măsline. Când uleiul este încins, se răstoarnă legumele. Se taie rondele un ardei iute și se adaugă peste acestea.

Când legumele sunt aproape făcute, se subțiază puțin pasta de roșii, folosind un strop de apă și se adaugă peste legume. Se gătesc până scade tot lichidul. La sfârșit adăugați verdeața.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu