vineri, 7 aprilie 2017

Salată de crudități cu smântână

Purcel, cartofi și salată de crudități cu smântână
Purcel, cartofi și salată de crudități cu smântână
Purcel, cartofi și salată de crudități cu smântână
Purcel, cartofi și salată de crudități cu smântână
Foto: Purcel, cartofi și salată de crudități cu smântână;

Ingrediente:
-morcovi;
-mere;
-o rădăcină de țelină;
-smântână;
-sare;
-piper;
-ulei de măsline.

Rădăcinoasele și merele se dau pe răzătoarea mare și se pun într-un bol curat și uscat. Într-un alt bol, mai mic, se amestecă smântâna, uleiul de măsline, sare și piper.

Turnați smântâna condimentată peste crudități și amestecați cu o spatulă. Serviți simplă sau ca garnitură.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Doar eu

Bucătar de ocazie, fără studii în ale gastronomiei, am creat „Farfuria zilei” ca sursă de inspirație pentru voi, pentru toți cei ce măcar și o singură dată v-ați pus întrebarea: „Azi, ce pun în farfurie?” Aici nu veți găsi rețete fixe, cu gramaje măsurate și timpi calculați. Eu gătesc cu aceeași plăcere cu care pictez sau îmi decorez casa. Inovez mereu, schimb gusturi, mă bucur de savori și culori.

Farfuria zilei

Hamburger de casă (I)

Etichete