Salată de spanac

 Piept de pui și ciuperci pe grill, salată de spanac
 Piept de pui și ciuperci pe grill, salată de spanac
 Piept de pui și ciuperci pe grill, salată de spanac

Foto: Piept de pui și ciuperci pe grill, salată de spanac;

Ingrediente:
-un pachet de baby spanac, spălat și curățat de impurități;
-roșii cherry;
-ceapă roșie;
-sare;
-oțet de mere sau de vișine;
-ulei de măsline.

Roșiile se spală și taie în sferturi, ceapa se curăță și se taie rondele iar frunzele de baby spanac se lasă întregi. Acolo unde sunt prea mari, pot fi rupte în două, cu mâna. 

Ingredientele se pun într-un bol, se adaugă sarea, oțetul și uleiul de măsline. Se amestecă totul cu mișcări largi și se servește alături de o friptură savuroasă.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu