Salată de ton

Salată de ton
Salată de ton
Salată de ton
Salată de ton
Ingrediente:
-o conservă de ton mărunțit;
-3-4 linguri orez fiert;
-ceapă verde tocată fin;
-2 ouă fierte;
-o lămâie;
-ulei;
-o linguriță de muștar;
-2-3 linguri de apă rece;
-piper;
-sare.


Puneți la fiert orezul. Când este fiert, închideți focul, acoperiți vasul și lăsați să tragă toată apa, apoi așezați vasul cu orez în apă rece pentru a se răcori.

Gălbenușurile, apa rece, muștarul și o ceașcă de ulei vor fi făcute maioneză. Dați maioneza la rece și vă ocupați de restul ingredientelor.

Deschideți conserva de ton și stropiți cu lămâie. Amestecați, adăugați piper și un praf de sare dacă este nevoie.

Tocați fin ceapa și cele două albușuri de ou rămase de la maioneză .

Puneți peștele într-un bol, adăugați albușurile și ceapa, 3-4 linguri de orez fiert și amestecați bine. Încorporați maioneza și dați salata la rece.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu