Miel cu roșii, la cuptor

Miel cu roșii, la cuptor
Miel cu roșii, la cuptor
Miel cu roșii, la cuptor
Miel cu roșii, la cuptor
Ingrediente;
-o pulpă de miel;
-4-5 roșii coapte;
-o căpățână de usturoi;
-un pahar mare de vin alb;
-ulei de măsline;
-sare;
-piper;
-rozmarin.
Miel cu roșii, la cuptor

Pulpa de miel se curăță și se așază în tava de copt. Roșiile se pun întregi, împrejurul pulpei. Usturoiul se curăță și se taie rondele fiecare grăunte, apoi se pune în tavă.

Carnea se presară cu sare, piper, rozmarin proaspăt, se stropește cu ulei de măsline, apoi se toarnă vinul în tavă și se dă la cuptor, la foc mediu.

Când carnea este rumenă, se scoate din cuptor, se tranșează și se servește caldă, împreună cu roșiile și alături de o salată de castraveți și mujdei proaspăt.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu