Frigărui de berbecuț

Frigărui de berbecuț
Frigărui de berbecuț
Frigărui de berbecuț
Frigărui de berbecuț
Frigărui de berbecuț
Frigărui de berbecuț
Ingrediente:
-pulpă de berbecuț;
-ulei de măsline;
-sare;
-piper;
-oregano;
-rozmarin;
-busuioc;
-bețe de bambus.

Verdețurile (oregano, rozmarin, busuioc) se zdrobesc în mojar. Peste ierburi se adaugă piper, sare și ulei de măsline și se formează o pastă verde, foarte aromată.

Carnea de berbecuț se curăță de pielițe, se taie în bucăți mici cât să poată fi puse pe frigărui și se condimentează cu un amestecul pregătit anterior. 

Astfel condimentată, se lasă la frigider peste noapte. A doua zi, se înșiră pe frigărui și se frige pe grătar sau pe grill. Puteți servi cu o salată verde.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu