Omletă aromată cu ceapă, brânză și babic

Omletă aromată cu ceapă brânză și babic
Omletă aromată cu ceapă brânză și babic
Omletă aromată cu ceapă brânză și babic
Ingrediente:
-4 ouă;
-babic;
-brânză de oi;
-1 ceapă mare;
-sare;
-piper;
-pătrunjel;
-ulei de măsline.

Ceapa se taie cuburi mici și se călește în puțin ulei de măsline. Când s-a înmuiat, se adaugă babicul tăiat fin și se călește în continuare.

Ouăle se sparg și se amestecă folosind furculița. Se adaugă ceapa și babicul, bucăți de brânză, pătrunjelul tăiat fin, sare și piper.

Omleta se prăjește la foc mic, fără a o întoarce. Astfel, albușul are timp să se coaguleze și omleta să devină delicioasă.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu