sâmbătă, 3 iunie 2017

Omletă aromată cu ceapă, brânză și babic

Omletă aromată cu ceapă brânză și babic
Omletă aromată cu ceapă brânză și babic
Omletă aromată cu ceapă brânză și babic
Ingrediente:
-4 ouă;
-babic;
-brânză de oi;
-1 ceapă mare;
-sare;
-piper;
-pătrunjel;
-ulei de măsline.

Ceapa se taie cuburi mici și se călește în puțin ulei de măsline. Când s-a înmuiat, se adaugă babicul tăiat fin și se călește în continuare.

Ouăle se sparg și se amestecă folosind furculița. Se adaugă ceapa și babicul, bucăți de brânză, pătrunjelul tăiat fin, sare și piper.

Omleta se prăjește la foc mic, fără a o întoarce. Astfel, albușul are timp să se coaguleze și omleta să devină delicioasă.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Doar eu

Bucătar de ocazie, fără studii în ale gastronomiei, am creat „Farfuria zilei” ca sursă de inspirație pentru voi, pentru toți cei ce măcar și o singură dată v-ați pus întrebarea: „Azi, ce pun în farfurie?” Aici nu veți găsi rețete fixe, cu gramaje măsurate și timpi calculați. Eu gătesc cu aceeași plăcere cu care pictez sau îmi decorez casa. Inovez mereu, schimb gusturi, mă bucur de savori și culori.

Farfuria zilei

Hamburger de casă

Etichete