Omletă cu mazăre

Omletă cu mazăre
Omletă cu mazăre
Omletă cu mazăre
Ingrediente:
-o ceapă medie;
-mezeluri;
-brânză grasă sau cașcaval;
-o ceașcă de mazăre fiartă;
-mărar;
-piper;
-sare;
-ulei de măsline;
-o roșie pentru decor.


Ceapa se taie solzi fini și se pune la călit în ulei de măsline. Când s-a înmuiat ușor, se adaugă mezelurile tăiate fâșii și se mai prăjește câteva minute, apoi se ridică tigaia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.

Citește și: Omletă la cuptor

Se amestecă ouăle cu furculița, se adaugă ceapa și mezelurile și se toarnă întreaga compoziție într-o tigaie încinsă.

În timp ce omleta se prăjește, se adaugă uniform mazărea și cuburile de brânză sau cașcaval. Când s-a prăjit ușor, se pune tigaia la cuptor până omleta este gata.

Citește și: Omletă cu brânză

Când este pregătită pentru masă, se presară mărar proaspăt tocat și se decorează cu o roșie.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu