sâmbătă, 3 iunie 2017

Salată de primăvară

Salată de primăvară
Salată de primăvară
Salată de primăvară
Salată de primăvară
Salată de primăvară
Ingrediente:
-ceapă de primăvară;
-roșii;
-castraveciori;
-ardei gras;
-măsline;
-brânză veche;
-ulei de măsline;
-sare;
-pătrunjel verde.

Ceapa și ardeiul gras se taie rondele, roșiile și castraveții în felii subțiri, iar măslinelor li se scot sâmburii. Se pun toate ingredientele într-un bol, se adaugă sare și ulei de măsline, apoi se amestecă ușor pentru a nu le zdrobi.

Se adaugă brânza tăiată cuburi și pătrunjelul tocat fin. Se mai adaugă puțin ulei de măsline virgin și se decorează.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Doar eu

Bucătar din plăcere, fără studii în ale gastronomiei, am creat „Farfuria zilei” ca sursă de inspirație pentru voi, pentru toți cei ce măcar și o singură dată v-ați pus întrebarea: „Azi, ce pun în farfurie?” Aici nu veți găsi rețete fixe, cu gramaje măsurate și timpi calculați. Eu gătesc cu aceeași plăcere cu care pictez sau îmi decorez casa. Inovez mereu, schimb gusturi, mă bucur de savori și culori.

Farfuria zilei

Hamburger de casă (I)

Etichete