miercuri, 5 iulie 2017

Clătite din banane

Clătite din banane
Clătite din banane
Clătite din banane
Ingrediente:
-3 banane foarte coapte;
-2 ouă;
-2-3 linguri făină;
-ulei;
-sirop de arțar.

Bananele se pasează cu o furculiță până devin pastă. Ouăle se sparg și se încorporează în pasta de banane.

Pentru a lega compoziția presărați făină și încorporați cu grijă să nu formeze cocoloașe. 

Aluatul obținut se prăjește în cantități mici, într-o tigaie unsă cu ulei. Întoarceți clătitele pe ambele fețe și lăsați-le să se pătrundă bine.

Serviți cu sirop de arțar turnat deasupra.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Doar eu

Bucătar din plăcere, fără studii în ale gastronomiei, am creat „Farfuria zilei” ca sursă de inspirație pentru voi, pentru toți cei ce măcar și o singură dată v-ați pus întrebarea: „Azi, ce pun în farfurie?” Aici nu veți găsi rețete fixe, cu gramaje măsurate și timpi calculați. Eu gătesc cu aceeași plăcere cu care pictez sau îmi decorez casa. Inovez mereu, schimb gusturi, mă bucur de savori și culori.

Farfuria zilei

Hamburger de casă (I)

Etichete