miercuri, 5 iulie 2017

Ruladă din piept de pui cu fistic

Ruladă din piept de pui cu fistic
Ruladă din piept de pui cu fistic
Ruladă din piept de pui cu fistic
Ingrediente:
-un piept de pui fără os;
-o ceașcă de fistic fără coajă;
-sare;
-piper;
-pătrunjel verde.

Pieptul de pui se spală, se fasonează și se taie astfel încât să se formeze o foaie continuă, apoi se bate ușor cu ciocanul de șnițel.

Fisticul se macină mare, astfel încât să mai rămână bucăți de dimensiunea boabelor de piper, piperul se macină fin, iar pătrunjelul se toacă mărunt.

Peste foaia de carne se presară sare, fisticul măcinat, piperul fin și pătrunjelul. Se rulează strâns și se fixează cu scobitori.

Se dă rulada la cuptor până se rumenește, apoi se taie în rondele și se servește caldă, cu o salată potrivită.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Doar eu

Bucătar din plăcere, fără studii în ale gastronomiei, am creat „Farfuria zilei” ca sursă de inspirație pentru voi, pentru toți cei ce măcar și o singură dată v-ați pus întrebarea: „Azi, ce pun în farfurie?” Aici nu veți găsi rețete fixe, cu gramaje măsurate și timpi calculați. Eu gătesc cu aceeași plăcere cu care pictez sau îmi decorez casa. Inovez mereu, schimb gusturi, mă bucur de savori și culori.

Farfuria zilei

Hamburger de casă (I)

Etichete