Friptură de nisetru

Friptură de nisetru
Friptură de nisetru
Friptură de nisetru
Friptură de nisetru
Friptură de nisetru
Carnea de pește pregătită fără grăsimi este preferata mea. Când este și lipsită de oase, devine deliciul perfect. 

Carnea de nisetru este ușor deosebită de carnea celorlalți pești. Este dulce, cremoasă și străbătută de câteva oase cartilaginoase, deloc deranjante.

Pentru pregătirea unei fripturi suculente de nisetru aveți nevoie de:

-rondele de nisetru proaspăt;
-sare;
-piper;
-lămâie.

Spălați carnea de nisetru și scurgeți-o pe un șervet de pânză din bumbac, apoi așezați-o într-o tigaie  antiaderentă, încinsă în prealabil. Nu este nevoie de grăsime adăugată. Peștele are propria sa grăsime, suficientă cât să se frigă frumos și uniform.

Frigeți rondelele de pește, rotindu-le pe ambele părți, apoi așezați-le pe o farfurie uscată. Adăugați sare, piper și zeamă de lămâie. Decorați cu câteva felii de lămâie. 

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu