Mâncare cu spanac și carne de porc

Mâncare cu spanac și carne de porc
Mâncare cu spanac și carne de porc
Mâncare cu spanac și carne de porc
Ingrediente:
-carne de porc;
-ceapă;
-4-5 căței de usturoi;
-spanac;
-pastă de roșii;
-verdeață (pătrunjel și leuștean);
-piper;
-2-3 linguri de ulei.

Tăiați carnea de porc în bucăți potrivite și puneți-o la călit, cu câteva linguri de ulei și un strop de sare. Când s-a rumenit ușor, adăugați și ceapa tocată mic și continuați să gătiți la foc moderat. 

Când carnea e rumenă, iar ceapa s-a înmuiat, adăugați 1-2 pahare de apă și lăsați la fiert până carnea se frăgezește. 

Adăugați pasta de tomate, usturoiul zdrobit, piper și lăsați la fiert. Cu câteva minute înainte de final  adăugați frunzele de spanac și mai gătiți puțin, apoi potriviți gustul de sare, închideți focul și adăugați verdeața tocată fin.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu