Mușchi de vițel și salată de rucola

Mușchi de vițel
Mușchi de vițel
Mușchi de vițel
Mușchi de vițel
Ingrediente:
-mușchi de vițel;
-piper;
-sare.

Mușchiul de vițel se fasonează, se spală cu apă rece și se usucă pe un șervet de pânză.

Piperul se zdrobește mare și se amestecă cu sare grunjoasă, apoi se împrăștie pe un tocător de lemn. Prin acest amestec, se rulează carnea, acoperind-o uniform pe toată suprafața. 

Se frige mușchiul de vițel pe o tigaie încinsă bine, lăsându-l câteva minute pe fiecare parte. Se întoarce pe toate părțile și se încearcă dacă e făcut apăsând ușor cu degetul. La atingere trebuie să fie moale și elastică.

Se scoate pe un tocător și se taie în felii de cca 1 cm grosime.
Salată de rucola
Salată de rucola
Salată de rucola
Salată de rucola
Pentru salata de rucola, aveți nevoie de:
-roșii cherry;
-rucola;
-ceapă roșie;
-sare;
-piper;
-ulei de măsline;
-oțet de fructe.

Se spală rucola și se scurge bine, apoi se așază într-un vas curat și uscat. Peste rucola adăugați ceapa tăiată rondele și roșiile cherry.

Într-un vas, se pune piper, sare, ulei de măsline, oțet de fructe și se amestecă bine. Adăugați soluția obținută peste rucola și amestecați bine. Serviți cu friptura de vițel.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu