Ouă în cuib

Ouă în cuib
Ouă în cuib
Ouă în cuib
Ouă în cuib
Ouă în cuib
Pentru o porție aveți nevoie de:
-6 ouă de prepeliță;
-2 felii de pâine;
-un fir de ceapă verde;
-pătrunjel;
-sare;
-piper;
-o lingură de ulei de măsline.

Tăiați din pâine două felii subțiri. Decupați interioarele folosind gura unui pahar și puneți-le la prăjit în tigaie.

Spargeți cele 6 ouă și puneți-le într-un bol mic. Când pâinea s-a prăjit pe o parte, întoarceți feliile și turnați câte puțin ulei în fiecare mijloc. Apoi, turnați câte 3 ouă, folosind o lingură. 

Presărați ceapa tocată fin, piper și un praf de sare. Lăsați la foc mic până se coagulează albușul. Când sunt gata, scoateți-le pe un platou și presărați pătrunjel verde.

Folosiți cele două mijloace rezultate din decuparea pâinii pentru a crea câte un mic sandwich din fiecare.

Îmbogățiți platoul după propriul gust și serviți ouăle în cuib cât sunt calde.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu