Chifteluțe la cuptor, umplute cu mozzarella

Chifteluțe la cuptor, umplute cu mozzarella
Chifteluțe la cuptor, umplute cu mozzarella
Chifteluțe la cuptor, umplute cu mozzarella
Chifteluțe la cuptor, umplute cu mozzarella
Chifteluțele sunt în esență un preparat delicios, dar bogat în calorii. Când vrei să reduci grăsimile, nu-ți rămâne decât să găsești alternative de preparare. Chifteluțele la cuptor sunt cel puțin la fel de gustoase ca și cele prăjite.

Ingrediente:

-carne tocată de vițel sau amestec vită-porc;
-mozzarella;
-ceapă;
-sare;
-piper;
-verdeață;
-boia de ardei iute.

1. Amestecați carnea tocată, ceapa mărunțită și restul condimentelor. Frământați bine până se omogenizează. 

2. Tăiați mozzarella în cuburi potrivite.

3. Împărțiți carnea de chiftele în părți mici, dar egale și rulați-o în formă de sferă.

4. Turtiți fiecare sferă obținută, umpleți-o cu mozzarella și formați chiftele, având grijă să sigilați bine brânza la interior.

5. Așezați chifteluțele în tava de copt tapetată cu hârtie și introduceți-le la cuptor. 

6. Lăsați-le până de rumenesc și serviți cu un sos potrivit.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu